Curug Cilengkrang Bandung

22.26.00 dilan deswara 6 Comments




































































































Assalamualaikum Warahmatullahiwabarakatu
Sampurasun

Sanajan tos lami teu patepang sareung rencang sd da tos sararibuk damel, aya weh carana kumaha meh tiasa ngumpul dei, ie rencang abdi doko sareng febri, kapungkur mah basa sakola di SD keneh abdi sok ameung teh tiluan weh kamamana teh, ngojay di cekdam lah, lumpat ka perluasan lah, ngaliwet mah, ah macem - macem pokonamah sok tiluan wae.

kapungkurmah  saatos lulus ujian nasional smk, abdi sareng rencang ieu tiluan pernah ameung kadie ka curug cilengkrang, teu karasa ayena tos lulus kuliah, tos daramel ulin dei katempat ie tiluan, sok jadi inget bahela ker letik, masalah teh ngan saukur ulangan matematika hungkul weh, ayenamah tos ararageung gaduh jalan hirupna masing - masing, sing weh ku Allah nu maha kawasa dipasihan waktu kanggo tiasa babarengan sauyunan

6 komentar:

  1. Balasan
    1. sama keluarga sambil ngebotram, terbaiklah teh hehe (y)

      Hapus
  2. Seger ih lihatnya. Bawa botram, piknik deh.

    BalasHapus
    Balasan
    1. iya teh disini diperbolehkan bawa wajan untuk masak2 teh hehehe jadi memasak di alam

      Hapus